TCG ALENA GmbH.
Thermo-Chemical Gasification and Alternativ Energy Applications GmbH.
... Mindig egy lépéssel a Világ előtt!
Limbi Pagină de început - Prezentare Contactare SCURT ISTORIC Aspecte teoretice TEHNOLOGIE ALBUM FOTO

Pagină de început - Prezentare

Green Line Energetic Romania, reprezentant al Corporației Synergy Energetics membru în grupul Unicorp I.C.S. și TCG Alena GmbH este promotorul tehnologiei TCG (Thermo Chemical Gazification) în Romania.
Proprietarii firmei noastre au început  aplicarea în practică a rezultatelor activităților proprii de cercetare-devoltare pentru ca,  pe lângă sursele de energie tradiţionale,  să fie aplicate în practică posibilitățile de folosire a surselor secundare și terțiare care pot fi găsite în mediul nostru și să întroducă, comercializeze , opereze tehnologiile și utilajele care fac posibilă racordarea acestora la sistemul energetic.
Aplicarea tehnologiilor de vârf nu este un privilegiu ci o posibilitate reală pe care putem și trebuie să-o exploatăm pentru a fi cu conștiința împăcată și mândri că lăsăm copiilor noștrii Lumea noastră frumoasă împreună cu rezultatele obținute.
Compania, TCG Alena GmbH., funcționează având  un centru în Elveţia şi câte o reprezentanță comercială în Europa şi America.
Experții noștrii sunt cercetatori cunoscuți și recunoscuți in întreaga lume, profesori universitari, profesioniști în marketing, economie și industrie, care îndeplinesc cu succes aşteptările clienţilor noştri creează tehnologii ecologice în fabrici, centrale electrice, centre de W2E. (Waste to energy/ Deseuri in energie )
Expertii nostri au participat la proiecte, cum ar fi:.

• eliminarea și depunerea deşeurilor radioactive,
• Găsirea și folosirea unor surse alternative de energie
• Elaborarea și aplicare tehnologiilor ecologice de producerea energiei,
• Etc.